Meisje op het platteland: hoe weet je of een vrouw opgroeit in een landelijk gebied?

De stad, met haar actieve leven en hectische tempo, is precies het tegenovergestelde van landelijke rust zonder haast, waar je alles langzaam en perfect doet. Het milieu heeft een drastische impact op het karakter van de mensen die er wonen. En elke plaats heeft zijn eigen bijzonderheden.

Meisje op het platteland: hoe weet je of een vrouw opgroeit in een landelijk gebied?Peter Titmuss / Shutterstock.com

Wonen op een ecologisch schone plek campagnesver van vervelende reclames en het eten van natuurlijk voedsel maakt de lokale bevolking warmer en rustiger. Je kunt ze ook onderscheiden door hun uiterlijk, hun kleding en hun gedrag. In de regel hebben ze niet de glans die de meisjes in de stad schijnt.

Meisjes in kleine steden weten niet altijd hoe ze zich in stijl moeten kleden of perfect moeten goedmaken, omdat er geen experts op dit gebied in hun wereld zijn.

Ze kunnen:

  • Draag panty's en sandalen in de zomer;
  • koop dezelfde jurk als hun vriend;
  • draag veel sieraden tegelijk;
  • onderhouden goede relaties met hun jeugdvrienden;
  • verandering van focus na een weekend thuis in het land.

De stijl en manier van meisjes in kleine steden lijkt op het eerste gezicht misschien ongewoon. Maar ze hebben een geweldige functie - ze passen zich snel aan alle kneepjes van de mode aan. En na slechts een jaar of twee, kun je ze niet meer onderscheiden van de fashionista's van de stad.

Maar nogmaals, veel stadsbewoners komen uit dorpen zelf. Daarom moeten we degenen die de rust van de velden hebben uitgewisseld niet beoordelen tegen het tumult in de stad. Ze hebben nog niet iedereen laten zien wat ze waard zijn!

Dit artikel verscheen eerst FABIOSA.FR