Een vrouw lijdt 10 jaar aan een onbekende ziekte, werknemers ontdekken dat ze vergiftigd is

De moderne geneeskunde is misschien erg geavanceerd, maar dat betekent niet dat artsen overal op kunnen antwoorden. Veel patiënten hebben een verkeerde diagnose en sommigen verwarren professionals met hun mysterieuze symptomen.

Een vrouw lijdt 10 jaar aan een onbekende ziekte, werknemers ontdekken dat ze vergiftigd isBranislav Nenin / Shutterstock.com

Mensen kunnen maanden en zelfs jaren doorbrengen zonder te weten wat er mis is. Kathi Wilson, 41, uit Indiana, was een van hen.

Een mysterieuze ziekte

Tijdens de lange jaren van 10 leed Kathi Wilson aan een ziekte waardoor ze zich extreem moe voelde. De jonge vrouw van 41 jaar kon niet goed lopen, ze moest zelfs een wandelstok gebruiken.

Haar symptomen, waaronder spierpijn en ongemak, werden in de loop van de tijd erger en niemand had enig idee wat er mis was met haar.

Wilson's arts was perplex omdat hij niet begreep waarom zijn patiënt zich zo ziek voelde. Kathi heeft veel medicijnen geprobeerd, maar niets hielp. Ze was klaar om op te geven totdat een team van huizenbouwers haar leven redde.

De werknemers, die werden ingehuurd om de badkamer van de vrouw te renoveren, ontdekten dat de boiler en de boiler in haar huis niet correct waren geïnstalleerd. Dit resulteerde in een klein lek van koolmonoxide.

Ik blijf het woord verspreiden. Ik wil nooit iemand zien leven zoals mijn familie en ik hebben geleefd. Mijn symptomen waren niet beperkt tot die van griep. Ik worstelde met trillingen, stuiptrekkingen, maagkrampen, beenkrampen, geen coördinatie of evenwicht, mijn geheugen faalde en ik voelde me altijd als een mist Verward, duizelig, licht in het hoofd en deze lijst zou dagen kunnen doorgaan. Het was niet alleen een koolmonoxidelek, maar ook een aardgaslek. Blootstelling aan beide kan naaktheid veroorzaken ... Zie meer

Het heldere, reukloze gas, dat de reputatie heeft een stille moordenaar te zijn, had Wilson langzaam vergiftigd. Nadat de werknemers het probleem hebben opgelost, is Kathi teruggekeerd naar een normaal leven en nu is ze gelukkig, gezond en vol energie.

Hoe u uw gezin kunt beschermen tegen koolmonoxidevergiftiging

Zorg ervoor dat uw huisverwarmingssysteem regelmatig door een professional wordt gecontroleerd. Gebruik geen houtskoolgrill, oven of gasfornuis voor verwarming.

Een vrouw lijdt 10 jaar aan een onbekende ziekte, werknemers ontdekken dat ze vergiftigd isRalf Geithe / Shutterstock.com

Let op symptomen van koolmonoxidevergiftiging, zoals duizeligheid, misselijkheid, hoofdpijn, vermoeidheid, slaperigheid en braken. Als deze symptomen optreden, ga dan zo snel mogelijk naar buiten en bel de eerste hulp.

Dit artikel verscheen eerst FABIOSA.FR