Apple en Spotify in discussie om Siri dieper te integreren?

Digitale stemassistenten kunnen in principe heel veel acties uitvoeren. Om verder te gaan en het leven nog eenvoudiger te maken, moeten we dieper in toepassingen integreren. Siri zou het binnenkort met Spotify kunnen doen.

Als men een reden zou moeten noemen waarom stemassistenten zoals Alexa of Google Assistant veel meer kans hebben om hun klanten te ontmoeten dan Sirihet zou zijn omdat bedrijven als Amazon en Google snel hun wizards openstellen voor externe ontwikkelaars. Apple gaat op dezelfde manier maar langzamer. volgens een recent rapport, het bedrijf Cupertino en Spotify worden momenteel besproken om Siri dieper in de muziekstreaming-applicatie te integreren. Hiermee zou Siri verder kunnen gaan in het besturen van je muziek.

Apple en Spotify in discussie om Siri dieper te integreren?

Het is de informatie die het nieuws meldt. Apple en Spotify werken momenteel samen om te ontdekken hoe Siri meer Spotify-bediening via spraakopdrachten zou kunnen bieden. Het zou natuurlijk worden opgeroepen om titels, afspeellijsten en albums te lezen. Naast de integratie van Siri lijkt het erop dat deze discussies de houding van Spotify ten opzichte van Apple kunnen veranderen.

Een geavanceerd platformbeheer van muziekstreaming vanaf iOS 13?

Het moet gezegd worden dat de overeenkomst tussen de twee bedrijven niet echt perfect is. Enige tijd geleden beschuldigde Spotify Apple ervan te voorkomen dat het op HomePod en Siri zou worden gebruikt. Zoals het rapport van The Information vandaag aangeeft, lijkt de toon aanzienlijk te zijn veranderd, omdat de spraak veel minder beschuldigend is. Het is moeilijk om te weten of deze toenadering tussen de twee reuzen het streamingplatform meer geavanceerde toegang tot Siri zal geven of dat het alleen toegang heeft tot het SiriKit-raamwerk dat wordt geïntroduceerd met iOS 13 ... Altijd als u een Spotifiy-gebruiker bent, wilt u misschien uitkijken naar de update naar iOS 13. A fortiori als u Spotify en Siri samen wilt gebruiken. Geduld, geduld!

Dit artikel verscheen voor het eerst https://www.begeek.fr/apple-et-spotify-en-discussion-pour-integrer-plus-profondement-siri-325224