Mensen: "Het omarmt je": de zoon van Alain Delon deelt de eerste foto van zijn vader sinds de hersenbloeding

Sinds enige tijd baart de gezondheid van Alain Delon de wereld van de cinema. Na een beroerte te hebben ondergaan, bevestigd door zijn zoon Anthony, maakte de acteur afgelopen juli een "lichte" hersenbloeding. Sinds zijn operatie en overplaatsing naar Zwitserland geeft de cabaretier geen nieuws.

Het is zijn jongere zoon, Alain Fabien, die onlangs de gezondheid van zijn illustere vader vertrouwde.

Beter nog, de metgezel van Capucine Anav deelde in zijn verhaal Instagram de eerste foto van de cabaretier sinds zijn laatste optreden op het Filmfestival van Cannes. Alain Delon's zoon schreef:

Dank u voor uw vele berichten die rechtstreeks naar mijn hart. Zoals u kunt zien, het wordt beter en beter en het je omarmen.

Een paar dagen geleden gaf de grote broer van Alain-Fabien ook nieuws over de toestand van zijn vader en zei dat deze "was aan het rusten"In een kliniek in Zwitserland.

In mei ontving Alain Delon een Palme d'honneur op het filmfestival van Cannes, in zijn toespraak de acteur Evoque het einde van zijn carrière:

Vanavond is een beetje een postume eerbetoon, maar in mijn leven. Toen ik aan deze klus begon, kreeg ik te horen: er is één ding dat heel moeilijk is, het is om te blijven. Ik duurde tweeënzestig jaar. Nu weet ik dat het moeilijk is om te vertrekken. Ik zal vertrekken, maar ik zal niet weggaan zonder het je te vertellen en zonder je te bedanken.

Hopelijk wordt de acteur de komende weken beter.

Dit artikel verscheen eerst FABIOSA.FR