"Mijn missie is om diegenen terug te brengen die op een dwaalspoor zijn geraakt zoals ik om terug te keren naar de Republiek"

In een publicatie op de Facebook-pagina van zijn politieke partij PADDEC vertelt Jean De Dieu Momo over zijn missie als politiek man en medewerker van het regime van Paul Biya. Lebledparle.com biedt u al deze reflectie.

Momo John of God - foto-opname

Het offer van de ridder Jean de Dieu MOMO Fo'o Dzakeutonpoug.

=====================================

"Maar na reflectie en omdat ik niet in een beschermend perspectief van mijn ministeriële positie ben, koos ik ervoor om te reageren op degenen die de grote prestaties van de president en mijn geloof voor ons regime niet begrijpen. Mijn missie is om diegenen terug te brengen die zijn afgedwaald zoals ik om terug te keren naar de Republiek. En geloof me, dit is een missie die een ministeriële positie overstijgt, zelfs als ik me gewaardeerd en geëerd voel door deze functie die mijn naam heeft ingeschreven in de geschiedenis van ons land. Facebook is een virtuele republiek waarin de meest bescheiden van ons iets te zeggen hebben. Mijn familie zal hun leven leiden zoals mijn vader het zijne leidde en zoals ik het mijne leidde. De Republiek, onze Republiek staat voor dergelijke overwegingen en ik ben me er terdege van bewust dat ik in een hinderlaag zou kunnen leven omdat u mij adviseert te hopen mijn ministeriële portefeuille te behouden. "

Dit artikel verscheen voor het eerst https://www.lebledparle.com/actu/politique/1108799-jean-de-dieu-momo-ma-mission-est-de-ramener-ceux-qui-se-sont-egares-comme-moi-a-revenir-dans-la-republique