Voet OM - OM: Thauvin verkocht in het transfervenster, het is geen 90%! - VOET 01

Foto Icon Sport

In de aanblik van FC Valencia, die zich opmaakt om Rodrigo te verkopen in Atlético de Madrid voor bijna 60 ME in het transfervenster, is Florian Thauvin nog steeds een speler van Olympique Marseille. En deze woensdag tijdens een persconferentie maakte André Villas-Boas duidelijk dat hij op de beste Marseille-scorer van het komende seizoen rekende. Vooral omdat volgens de Portugese coach Valencia in dit geval niet geneigd zal zijn om de 50 ME te laten vallen die Olympique de Marseille nodig heeft. Wat zegt André Villas-Boas dat Florian Thauvin 90% kansen heeft om in de Provence te blijven.

"Ik denk dat Florian Thauvin in september Marseillais zal zijn, omdat maar weinig clubs het bedrag kunnen betalen voor een speler van deze grootte. Rodrigo gaat naar Atletico Madrid, maar ik denk niet dat Valencia 50 miljoen zal uitgeven voor Florian Thauvin. Ik ben kalm Ik hoop dat hij goed zal herstellen. We kijken er naar uit. We hopen dat hij er zal zijn voor Nice. Ik weet zeker dat 90% beschikbaar zal zijn. We zullen zien dat alles kan gebeuren op het transfervenster, maar de Engelse markt is al gesloten. Florian Thauvin is van fundamenteel belang om onze doelen te bereiken. Hij scoorde vorig jaar zestien doelpunten en acht assists, we hebben hem nodig en hij komt zo snel mogelijk terug bij het team. " zei de coach van Marseille en bevestigde ook zijn pakket voor de wedstrijd in Nantes en zijn waarschijnlijke terugkeer voor de derde dag in Nice.

Dit artikel verscheen voor het eerst VOET 01