Apex Legends: Respawn Entertainment kondigt de release van een fysieke versie aan in oktober

Met de Lifeline-editie en de Bloodhound-editie van Apex Legends kunnen fans nieuwe cosmetische elementen in handen krijgen.

Battle Royale, exclusief beschikbaar in digitaal sinds afgelopen februari, biedt in de gratis versie van de makers van Titanfall, net als de concurrentie (Fortnite, Playerunknown's Battlegrounds), een exit in de fysica door de 18 aanstaande oktober op PS4 , Xbox One en pc. Voor slechts 19,99 euro, fans vanApex Legends van de Amerikaanse studio Respawn Entertainment zal kunnen kiezen tussen de Lifeline-editie en de Bloodhound-editie. De eerste heeft de legendarische Guardian Angel-skin voor Lifeline, een legendarische Flatline Victim's Choice-wapen skin, een exclusieve Winged Guardian-banner, een exclusieve Angel Strike-badge en 1.000 Apex-munten, terwijl de tweede een legendarische skin heeft. Intimidator voor Bloodhound, een legendarische Rage Bearer-skin voor Prowler, een exclusieve Malice-banner, een exclusieve Tormentor-badge en 1.000 Apex-munten.

PvE-spelmodus voor het 3-seizoen van Apex Legends

Een dataminer heeft onlangs nieuwe bestanden gevonden in Apex Legends om dat te bevestigen het 3-seizoen moet een PvE-modus bieden. Hij zou ook missies voorstellen in de vorm van botsingen tegen monster- of menselijke KI's, openingen van kooien en zelfs zoneweringen. Spelers zouden buit winnen voor PvE. Ten slotte zijn de vijanden om het hoofd te bieden mensachtige personages, monsters en ... Titanen. Respawn Entertainment plaagt ook sterk het 3-seizoen van Apex Legends. In de afgelopen weken, vlaggen en tekens verscheen rond het brandende boskamp. Deze waarschuwen spelers met verschillende tekens. Dit is niet triviaal. Voor het 1-seizoen waren energiebarrières uitgeschakeld en in het 2-seizoen had de Kings Canyon-kaart verschillende wijzigingen ondergaan.

Apex Legends in video

Dit artikel verscheen voor het eerst https://www.begeek.fr/apex-legends-respawn-entertainment-annonce-la-sortie-dune-version-physique-en-octobre-327060