One Piece: Pirate Warriors 4 zal de Wano Kuni-boog aanpassen met een niet-gepubliceerd verhaal

Na Whole Cake Island, het territorium van Big Mom, kondigt de Japanse uitgever Bandai Namco de aanwezigheid aan van Wano Kuni, het territorium van Kaido, in One Piece: Pirate Warriors 4.

De Wano Kuni-boog loopt nog steeds zowel in manga als in anime, Een stuk: Pirate Warriors 4 zal een origineel verhaal van het avontuur voorstellen onder toezicht van de mangaka Eiichiro Oda. De stad Bakura en de Capital Flower zullen een van de plaatsen zijn waar Luffy duizenden vijanden kan verslaan voordat ze geconfronteerd worden met X Drake, een lid van de Hundred Beast Crew, of de angstaanjagende Kaido, een keizer van de nieuwe wereld. Helaas zijn de outfits met betrekking tot Wano Kuni niet geïntegreerd. Eindelijk zullen Zoro (ontembare zwaardvechter en meester van Santoryu, een techniek bij Three Sabres) en Carrot (lid van de stam van Minks, deze jager een beroep kunnen doen op de mysterieuze kracht van de vorm Su Long) speelbaar zijn in de nieuwe aflevering van de licentie van de Omega Force-studio.

De One Piece-trailer: Pirate Warriors 4 voor de Tokyo Game Show 2019

One Piece: Pirate Warriors 4 wordt uitgebracht in 2020 op PS4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Dit artikel verscheen voor het eerst https://www.begeek.fr/one-piece-pirate-warriors-4-va-adapter-larc-wano-kuni-avec-une-histoire-inedite-327046