Meghan Markle waarschuwde voor een heel vreemd probleem. beslissing met US Open zet - & # 039; denk aan optica & # 039;

In het weekend, de reis van Meghan Helaas de uitnodiging van de koningin aan Balmoral om de Highland Games bij te wonen. Columnist Dan Wootton zei dat het een "zeer vreemde beslissing" was in termen van optica voor Meghan om de finale van de US Open te bekijken in plaats van naar Balmoral te gaan. Lizzie Cundy, Meghan's voormalige vriend en tv-presentator, zei het volgende over talkRADIO: "Ik hoor vandaag dat ze vloog om haar vriendin Serena Williams te zien, haar te zien tennissen op van de US Open-finale, in plaats van de koningin op Balmoral te zien. Het spijt me, ik denk dat het fout is. "

De heer Wootton zei: "Het is een heel vreemde beslissing om aan optica te denken. "

De roddelcolumnist zei toen: "Ik heb echt deze week de relatie van Meghan met Hollywood onderzocht, wat er aan de hand is, waar ze is, en ik heb wat onthullingen over. Nu heb je het eerst over de cover van het Vogue-magazine, het is duidelijk dat Meghan de strategie goed beheerst.

"Dus ik heb informatie dat Meghan in een vergadering op deze cover van het Vogue-magazine de uitdrukking gebruikte: cover, 'Ik wil het internet breken'.

"Eerder deze week heb ik ook onthuld dat ze het crisiscommunicatiebedrijf Sunshine Sachs had aangenomen, dat eerder Harvey Weinstein en Michael Jackson vertegenwoordigde. Ik onthul dat ze 6 000 £ uit eigen zak heeft betaald voor dit soort dekking.

"Ze heeft een agent in Hollywood die voor haar werkt, ze heeft een bedrijfsleider die voor haar werkt, ze heeft een advocaat die daar voor haar werkt. Buckingham Palace heeft mij bevestigd dat deze drie mensen hem regelmatig spreken.

LEES VERDER: Royal Snub: Queen "teleurgesteld" nadat Meghan Markle Balmoral verwierp

Meghan Markle News: Meghan woonde dit weekend de Serena Williams US Open bij (Afbeelding: Getty)

Het laatste nieuws van Meghan Markle Serena Williams

] Meghan Markle News: Meghan's reis ontmoet de uitnodiging van koningin voor Balmoral (Afbeelding: Getty)

"Uiteindelijk is het een persoon die anders handelt."

Hij speculeerde: "Dan is er de andere kant van de medaille, want de hovelingen van Buckingham Palace haten daar duidelijk een hekel aan, ze denken niet dat het traditioneel is, en ze zijn bang dat het een persoon die zijn ambities soms boven de grondwet en de koninklijke familie plaatst. [19659004] "Maar daar is een tegenargument voor, Meghan is een werkende vrouw, ze is zelf geproduceerd, ze wil de wereld veranderen. Ze zag wat er gebeurde met prinses Diana en Fergie toen ze de koninklijke familie binnengingen, hij zal niet door hen worden geïntimideerd, ze zal haar eigen beslissingen nemen, ze is koppig.

"Kun je begrijpen waarom eigenlijk wat Meghan doet dapper is. "

In tegenstelling tot andere koninklijke paren weigerden Meghan en Harry om naar Balmoral te reizen om de koningin te zien tijdens haar jaarlijkse verblijf in Schotland.

Het laatste nieuws van Meghan Markle Williams Serena (Afbeelding: talkRADIO)

Woordvoerster Meghan zei echter dat dit het geval was omdat het paar "te druk" was met de klus.

De woordvoerster voegde eraan toe dat Meghan dit weekend een commercieel vliegtuig van British Airways had genomen van London Heathrow naar New York.

Meghan feliciteerde Serena, die uiteindelijk de wedstrijd tegen de Canadese Bianca Andreescu, 19, verloor in de finale van de dames singles.

MIS NIET

Meghan Markle verdedigt tegen 'sinistere' mediakritiek door aanhangers [VIDEO]
De koningin kon de troon verlaten vanwege een ongeneeslijk gezondheidsprobleem [VIDEO]
9-seizoen: Hoe benaderde de show de afwezigheid van Meghan Markle? [INSIGHT]

Het laatste nieuws van Meghan Markle Serena Williams (Afbeelding: talkRADIO)