Een 1 Gb / s vezelaanbieding voor 22 euro per maand voor het leven? Dit bestaat bij RED - Tech - Numerama

RED by SFR biedt een zeer interessante promotie op haar vezelvast internetaanbod. Het abonnement op 22 euro verhoogt de downloadsnelheid naar 1 GB / s zonder extra kosten voor nieuwe klanten.

Tot november 12, RED by SFR verhoogt zijn vezelaanbod door gratis de optie Free Rate te integreren meestal aangeboden op 5 euro. Met deze optie kan de snelheid van uw internetverbinding 1 Gb / s voor downloaden bereiken en 400 Mb / s in uploadenafhankelijk van de geschiktheid van uw lijn voor dit type incasso.

1 GB / s-vezel alleen voor 22 euro

Door de Debit Plus-optie gratis te integreren met haar glasvezelaanbod, biedt RED by SFR momenteel de beste prijs-kwaliteitverhouding van het moment. Niet alleen omdat het bod kost voor 22 euro's, maar ook omdat dit tarief een onvoorwaardelijke looptijd is. Wat dat betekent de prijs van het abonnement verdubbelt niet na de eerste twaalf maanden zoals vaak het geval is bij andere internetproviders. Via een speciale pagina kunt u de besparingen berekenen die u kunt besparen uw box ADSL of glasvezel door uw abonnement goedkoper te betalen.

Het vezelabonnement ROOD door SFR voor 22 euro omvat alles, geen kosten of verborgen optie. Dat wil zeggen :

  • een internetverbinding tot 1 GB / s om te downloaden, 400 MB / s in uploaden
  • onbeperkt bellen naar vaste lijnen naar meer dan 100-bestemmingen
  • onbeperkt bellen naar mobiele telefoons in Frankrijk
  • de huur van de doos

Zelfs als het aanbod al compleet is, kunt u met uw opties uw abonnement aanpassen aan de verwachtingen van iedereen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om u te abonneren op:

  • een hoop 35 tv-kanalen (TNT) tot 2 euro per maand (set-top box inbegrepen)
  • een boeket van 100-kanalen (TNT + internationale kanalen) van tv tot 4-euro per maand (inclusief decoder)
  • het RMC Sport-boeket direct op de doos voor 19 euro per maand (met een verbintenis van één jaar)

Hoe ISP veranderen?

Als het aanbod u interesseert, weet dan dat het nu gemakkelijk is om van internetprovider te veranderen. Verlaat opzeggingsbrieven per aangetekende brief met ontvangstbewijs, nu is het de nieuwe ISP die voor alle stappen zorgt. De enige voorwaarde om hiervan te profiteren, is de portabiliteit van het vaste nummer op te vragen door de RIO-ID te verstrekken wanneer u zich abonneert op RED by SFR. Het kan worden verkregen door te bellen 3179 van de betreffende lijn. Het is deze identificatie die het mogelijk maakt hetzelfde telefoonnummer behouden tijdens een ISP-wijziging.

Ten slotte moet worden opgemerkt dat RED by SFR haar nieuwe klanten aanbiedt terugbetaling 100 euro de annuleringskosten van de oude operator. Om hiervan te kunnen profiteren, moet de nieuwe klant een kopie van de hekfacturen van zijn oude aanbod naar RED by SFR sturen. De terugbetaling vindt plaats op toekomstige facturen, binnen 5 weken na ontvangst van het verzoek om terugbetaling.

Delen op sociale netwerken

Dit artikel verscheen voor het eerst https://www.numerama.com/tech/567316-une-offre-fibre-1-gb-s-a-22-euros-par-mois-a-vie-cela-existe-chez-red.html#utm_medium=distibuted&utm_source=rss&utm_campaign=567316