Roger Nkodo Dang wordt beschuldigd van verduistering en werpt licht op en vraagt ​​excuses van de pers

Roger Nkodo Dang, die vrijdag vrijdag 8 november 2019 tegenover de pers stond beschuldigde.

Roger Nkodo Dang (c) Alle rechten voorbehouden

Het is bij de microfoon van de nationale post van de CRTV dat Roger Nkodo Dang, voorzitter van het pan-Afrikaanse parlement, sprak over het functioneren van de institutionele kamer die hij voorzit om elke dubbelzinnigheid weg te nemen over de kwestie van financiële wanpraktijken waarbij hij betrokken zou zijn.

Lebledperle.com biedt een fragment uit de opmerkingen van de geachte Roger Nkodo Dang, geselecteerd door onze collega's van de nationale post van de Crtv.

Iedereen die het probleem had opgeworpen, wist heel goed dat de president van het pan-Afrikaanse parlement geen geld van het pan-Afrikaanse parlement kan afleiden. Het was een politieke staatsgreep waarbij mensen naar boven gingen. Helaas hielp de persoon die leek te dekken hen niet. Omdat de heer het parlement bleef leiden en geld aannam zoals hij wilde. Geconfronteerd met deze situatie is het mijn taak vandaag de nationale en internationale opinie te informeren dat het beheer van het Pan-Afrikaanse parlement wordt beheerst door de teksten en deze teksten verduidelijken de rol van de secretaris-generaal en de president. En daarom kan de president die niet in het account van het Pan-Afrikaanse Parlement tekent in geen geval auteur van verduistering zijn. Degenen van de Kameroense pers hebben zich opgegeven om deze informatie te verspreiden en moeten de tegenovergestelde oefening herhalen. Ze hebben mijn imago bereikt, mijn eer, en we zeggen dat omdat ze in goed vertrouwen zijn bedrogen, ze op het juiste moment terugkomen en de waarheid vertellen aan de nationale en internationale opinie.

Dit artikel verscheen voor het eerst https://www.lebledparle.com/actu/politique/1110102-cameroun-accuse-de-detournements-de-fonds-roger-nkodo-dang-fait-la-lumiere-et-exige-les-excuses-de-la-presse