Real Madrid 6 Galatasaray 0 - Zinedine Zidane persconferentie - VIDEOUEFA Champions League Group Een wedstrijd tegen Galatasaray 6-0 tegen Real Madrid-coach Zinedine Zidane werd om vier uur aangekondigd.

Zidane, de persconferentie na de wedstrijd: "We hebben 6-doelpunten gescoord en we zijn natuurlijk blij de pen niet te zien. We zijn verheugd om onze afgunst tot het einde van de wedstrijd te spelen. We hebben een match vier. "Zei hij.

Rodrygo, 18, verdrievoudigde tegen Galatasaray tegen een Franse technicus: "Rodrygo is gelukkig. Wanneer we de kans krijgen. We doen veel op de grond. Hij verbaast ons niet. "

Spaanse pers, Rodrygo'yu Emilio Butragueno'ya Legends of Real Madrid over de analogie "nog vroeg, maar misschien in de toekomst", zei Zidane, Braziliaanse voetballer van 18-jaren beloofd aan de beloofde toekomst.

Deze video verscheen voor het eerst https://www.youtube.com/watch?v=l88qMZI9qHc