PSG - PSG: Neymar had zes pond te veel om te herstellen! - VOET 01

Foto Icon Sport

Teruggekeerd naar PSG deze zomer met een week te laat, wat hem een ​​krachtmeting met zijn leiderschap had opgeleverd, speelde Neymar geen enkele game in de maand augustus.

Het moet gezegd worden dat het nieuws van zijn overdracht het voortouw heeft genomen, tot het punt dat de PSG er de voorkeur aan heeft gegeven het opzij te zetten. Vanaf de eerste wedstrijd van het seizoen konden de leiders opmerken dat de fans het gedrag van hun 10-nummer helemaal niet leuk vonden. Maar als Neymar niet heeft deelgenomen aan de voorbereidingswedstrijden, is het ook vanwege een fysiek probleem. Inderdaad, gewond voor de Copa America, was de Braziliaan totaal uit vorm en had hij niet echt gepraat in de zomer. Le Parisien onthult inderdaad dat Neymar in China aankwam met minstens zes kilo overtollige schaal, wat niet triviaal is voor een speler die veel op de levendigheid en de snelheid vertrouwt om beslissend te zijn.

Het gespannen klimaat rond zijn toekomst hielp hem niet te verscherpen, maar de extra kilo's gingen verloren met zijn hervatting van de concurrentie. Hij is nu terug naar zijn gewicht, en het dagelijkse Ile de France zorgt er ook voor dat hij een redelijker gedrag heeft aangenomen, vooral in zijn nachtelijke uitstapjes die veel zeldzamer en gemeten zijn dan in het verleden. Wat uiteindelijk blessures af te weren en hem toe te staan ​​het beste te geven onder het shirt van PSG dit seizoen? Dat is waar iedereen op hoopt in Parijs.

Dit artikel verscheen voor het eerst VOET 01